Archiv novinek

Turnaj Osadníci z Katanu 1. 2. 2024

Náš spolek pořádá dne 24. února v obci Líšina u Stoda 1. ročník turnaje ve stolní hře Osadníci z Katanu. Nejde o žádné setkání profesionálních hráčů, ale o pohodové odpolední posezení nad touto známou hrou. Přihlásit se můžete na telefonním čísle 605 299 269. Startovné symbolické 20,- korun.

  Číst celé...
Spouštíme registrace na letošní tábor 8. 1. 2024

Od dnešního dne je možné přihlásit děti na LDT Toulavej Vlk 2024.

  Číst celé...
Téma celotáborové hry 2024 2. 1. 2024

Dovolujeme si vám představit téma na LDT Toulavej Vlk 2024. Název celotáborové hry je Akta X. Už jen název jistě napovídá, že se bude jednat o tábor plný záhad. Zamysleli jste se někdy nad tím, jak mohl vzniknout život na planetě Zemi? Co když je všechno úplně jinak. Letošní celotáborová hra nás zavede až k tajné organizaci, kterou tvoří zástupci nejrenomovanějších policejních sborů světa. Jejich agenti mají za úkol prověřit největší pozemské záhady. Jejich postupné odhalování vede k jednomu neuvěřitelnému zjištění. Lidstvo není ve vesmíru samo.

  Číst celé...
LDT Toulavej Vlk 2024 7. 12. 2023

S koncem roku nám přichází další rok a s ním i další příprava dětského tábora. Už máme podepsanou smlouvu s majitelem areálu v Pivoni, takže i po čtvrté budeme naše kroky směřovat do krásy Českého lesa. A téma? To vám napíšeme později. Můžeme trochu napovědět, že celotáborovka bude plná tajemných záhad :-) Termín dalšího tábora je 13.-26. července 2024

  Číst celé...
Potvrzení platby za tábor LDT Toulavej Vlk 27. 3. 2023

Díky našemu automatickému systému Vám po našem potvrzení přijde e-mailem s potvrzením přijaté platby a s ním i další dokumenty, kde se dozvíte veškeré další instrukce, včetně odjezdu a příjezdu vlaku, potřebných věcí na sbalení, ad. Opět si dáváme záležet na výpravnosti programu a tak ladíme poslední věci, které budou zdobit letošní tábor. Třeba stále vymýšlíme, jak mají děti přijít na letošní předání na nádraží. Už teď můžeme prozradit, že piráti budou nabírat pouze vězně, kteří si službou odpykají zbytek trestu ? Takže nebojte se, přijaté platby začneme potvrzovat nejpozději do 15. dubna 2023. S pozdravem tým LDT Toulavej Vlk

  Číst celé...
Ještě máme volná místa 6. 3. 2023

Přihlašování je v plném proudu a nám zbývá posledních 14 míst :-) 

  Číst celé...
Info na rok 2023 6. 1. 2023

Příprava LDT Toulavej Vlk 2023 začíná nabírat na obrátkách. Táborem, který bude na opět v Pivoni, se bude prolínat pirátská tématika. O přípravách vas budeme informovat. Termín tábora 15.-28. července cena: 6.750,- Kč (bohužel jsme museli o 500,- korun částku zvednout). Přihlášky pro loňské táborníky otevřeme 25. ledna, pro ostatní od 1. února 2023

  Číst celé...
Téma celotáborové hry 2023 22. 11. 2022

Přípravy na LDT Toulavej Vlk 2023 se pomalu rozjíždí a tak je třeba poodhalit celotáborovou hru. Tématem příští celotáborové hry budou "Piráti".

  Číst celé...
Oddíl GREEN 11. 10. 2022

Je to tady, pokračujeme v tradici a opět, po krátké přestávce, znovu organizujeme oddíl Green. Tento oddíl tvoří děti, kteří se nemohou z důvodu dosažení věku 15 let zúčastnit tábora jako dítě a na toboře v roce 2022 vykonaly vstupní zkoušku. Pro zajímavost z důvodu naplnění kapacity jsme se rozhodli, že do oddílu mohou být zařazeni děti, kterým bude příští rok 14 let i přesto, že na tábor pojedou ještě jako děti. Oddíl je charakteristický tím, že se jedná o celoroční činnost s dětmi, která mimo jiné obsahuje rozvoj tábornických dovedností, výlety, treking, lezectví a spoustu dalšího. O jednotlivých aktivitách Vás budeme informovat na našich Facebookovských stránkách.

  Číst celé...
Další tábor za námi 11. 10. 2022

V červenci 2022 proběhl další ročník LDT Toulavej Vlk a to na téma Dobrodružství v Bradavicích. Děti se změnily na studenty kouzelnické školy a společnými silami se v rámci kolejí snažily získat co nejvíce bodů v rámci školního poháru. Dále plnily nelehké zkoušky, aby se mohly postoupit do vyšších ročníků a vykonat závěrečné zkoušky. A aby toho nebylo málo, začala se ztrácet magická energie, kterou čarodějové čerpají na své kouzlení. Dalo nám to zabrat, ale nakonec jsme pachatele, vlastně pachatelku odhalili. Celý tým LDT Toulavej Vlk se těší na další ročník :-)

  Číst celé...
Otevíráme registraci na LDT Toulavej Vlk 2022 1. 2. 2022

Od 1.2.2022 je možné elektronicky podat přihlášku na LDT Toulavej Vlk.

  Číst celé...
Vylepšení webových stránek 23. 1. 2022

Ještě před tím, než se nám otevře registrace letošní tábor, stihli jsme ještě změny na webových stránkách. Kromě optimalizace stránek a vyladění registračního systému jsme přidali také kontakty a přehled akcí. A nebude to jen registrace na tábor, připravujeme akci jak pro děti, tak pro jejich rodiče :-)

  Číst celé...
Základní informace k LDT Toulavej Vlk 2022 11. 1. 2022

Téma: Dobrodružství v Bradavicích, Termín: 16-29. července 2022, Cena: 6250,- Kč. Možnost podání elektronické přihlášky bude od 1.2.2022

  Číst celé...
Jedeme dál .. Toulavej Vlk 2022 4. 1. 2022

Léto 2022 se nezadržitelně blíží a proto spouštímě přípravu tábora Toulavej Vlk 2022. Tentokrát to bude v tématu kouzelnické školy Bradavice, kde po odchodu Harryho Pottera se začínají opět objevovat divné a nevysvětlitelné věci. Najdou se stateční studenti, kteří přijdou tajemství na kloub a zároveň vyhrají kouzelnický pohár?

  Číst celé...
Hygienici zavřeli již v Plzeňském kraji tři tábory 12. 7. 2021

Proto chceme na náš tábor PCR testy od dětí i od personálu. https://www.idnes.cz/plzen/zpravy/covid-19-karantena-letni-detsky-tabor-hygiena-uzavreni.A210712_132622_plzen-zpravy_vb

  Číst celé...
Podmínky pro nástup na tábor 30. 6. 2021

Upřesňujeme podmínky pro nástup na LDT Toulavej Vlk, které jsou zakotvené ve vydaném opatření Ministerstva zdravotnictví. Požadujeme, aby každý účastník při nástupu na LDT Toulavej Vlk předložil negativní výsledek PCR testování, který nebude starší 7 dnů. Účastník nemusí překládat platný PCR test v následujích případech: Potvrzení od praktického lékaře o prodělané nemoci, platí max. 180 dnů. V případě, že účastník nepředloží výše uvedené dokumenty, nebude moci nastoupit na tábor. Tímto opatřením chceme předejít výskytu onemocnění Covid na táboře a zároveň chceme vést tábor v klasickém režimu, nikoliv v režimu neustálé desinfekce, rozestupech a nabourávání programu celotáborové hry. Stejné podmínky testování vyžadujeme i po personálu LDT Toulavej Vlk. Děkuji za pochopení

  Číst celé...
Poděkování White Lines Lifts s.r.o. 21. 6. 2021

Dopravu pro LDT Toulavej Vlk nám bezplatně zajišťuje White Lines Lifts s.r.o. http://www.white-lines.cz/ Děkujeme

  Číst celé...
Podmínky pro nástup na tábor 8. 6. 2021

Ministerstvo zdravotnictví upozorňuje, že vzhledem k současné epidemiologické situaci bude účast na letním dětském táboře podmíněna doložením negativního výsledku preventivního testu na onemocnění covid-19.

  Číst celé...
Poslední volná místa :-) 17. 5. 2021

Tak a je to tu zase, musíme vyhlásit, že kapacita našeho tábora se blíží ke svému naplnění. Pokud hledáte volné místo a informace k táboru, najdete jej v odkazu "Registrace". Pospěšte si.

  Číst celé...
Tábor a COVID 19 21. 4. 2021

V současné době velmi intenzivně sleduje celý tým LDT Toulavej Vlk vývoj pandemické situace nejen v Čechách, ale i v Evropě. Věříme, že do léta bude situace uvolněnější a těšíme se na blížící se tábor. Pokud se ovšem naplní černý scénář a tábor se konat z důvodu nějaké restrikce, pak všechny peníze, které zájemci zaplatili za tábor, vracíme.

  Číst celé...
Uklízíme Česko 5. 4. 2021

Ve dnech 27. a 28. března se náš spolek Toulavej Vlk zúčastnil úklidu našich krajin. Nebudeme skrývat údiv nad množstvím nalezených a odklizených odpadků. Více najdete na našem Faceboku a Instagramu.

  Číst celé...
Spouštíme webové stránky 5. 2. 2021

Dne 5.2.2021 jsme oficiálně spustili webové stránky.

  Číst celé...